Tlačové správy

Už tento rok do nového bytu, zmeňte svoj sen na realitu

Kubániho dvory v centre Zvolena vynikajú skvelým pomerom medzi kvalitou a cenou. Potešia značkovým interiérom aj zvýhodneným parkovaním.

Ilustračný obrázok k článku Už tento rok do nového bytu, zmeňte svoj sen na realitu
Zdroj: Kubániho dvory

Za málo peňazí, veľa muziky. V prípade Kubániho dvorov to znamená vysokú kvalitu bývania za rozumnú cenu. Pre jednotlivcov, mladé páry a aj rodiny s deťmi.

Poloha veľa znamená, bývajte v srdci Zvolena

Lokalita, lokalita, lokalita. To je jedno z najdôležitejších kritérií, na základe ktorých si vyberáme nové bývanie. Kubániho dvory sa pýšia tým, že sa nachádzajú len pár krokov od historického jadra Zvolena, neďaleko Námestia SNP. Realitní experti sa zhodujú, že hodnota nehnuteľností v centrách miest nielen pretrvá, ale časom stúpa. Bývanie v srdci Zvolena však má aj ďalšie výhody. Každý deň sa môžete prejsť v neďalekom parku Ľudovíta Štúra alebo popri rieke Hron. Ešte bližšie je to k obchodnému centru Zvolenská Európa, kde v pohodlí nakúpite. A keď si budete chcieť len tak oddýchnuť, stačí zájsť na dvor vo vlastnom zelenom vnútrobloku.

Z Kubániho dvorov je to len na skok do centra Zvolena
Z Kubániho dvorov je to len na skok do centra Zvolena / Zdroj: Kubániho dvory

Chce to zmenu, byty v novostavbe za rozumnú cenu

Že už bývanie máte, aj keď v staršom bytovom dome? Zmeňte to a presťahujte sa do nového. Spoločnosť Trelia Reality, partner Kubániho dvorov, vám pomôže starý byt predať. Rýchlo, bez starostí a hlavne bez nároku na províziu, takže výrazne ušetríte. A nielen na realitnej kancelárii. Náklady na energie a správu bytov v novostavbách sú v porovnaní so staršími bytovkami podstatne nižšie, to znamená, že ušetríte aj na mesačných nákladoch. Navyše, ak si kúpite nový byt v Kubániho dvoroch, dostanete za rozumnú cenu úplne novú kvalitu a komfort bývania.

Príklad mesačných nákladov pri výmene starého bytu za nový
Príklad mesačných nákladov pri výmene starého bytu za nový / Zdroj: Kubániho dvory

To je skvelé, to je fér, v cene aj značkový interiér

Ďalšou významnou položkou, na ktorej ušetríte, je bytový interiér. Vysoký štandard zahŕňa parkety rakúskej značky Kaindl so štýlovým dreveným dekorom, prémiovú sanitu svetoznámej značky Villeroy & Boch, vysokokvalitné batérie Hansa, pohodlné vane Kaldewei, ako aj odolné obkladačky Cerrad s nadčasovým dizajnom. Zdravý a čerstvý vzduch vo vašom byte zabezpečí rekuperácia vzduchu a veľkou výhodou je tiež predpríprava na inštaláciu klimatizácie, ktorá sa postará o komfortnú teplotu. A aby toho nebolo málo, v cene bytu máte aj pivničnú kobku v hodnote až 3 000 eur.

Vymeňte váš starý byt za nový a vytvorte si vlastnú rozprávku
Vymeňte váš starý byt za nový a vytvorte si vlastnú rozprávku / Zdroj: Kubániho dvory

Spravte teraz správny krok, sťahujte sa tento rok

Bývať v novom môžete už koncom roka. A je len na vás, či si vyberiete moderné jednoizbové, dvojizbové, trojizbové alebo štvorizbové byty. Všetky sa vyznačujú praktickými dispozíciami a veľkorysým exteriérom – na prízemí so zelenými predzáhradkami, na poschodiach s priestrannými terasami. A čo parkovanie? Kubániho dvory majú k dispozícii až 98 parkovacích miest na vonkajšom státí a 58 v podzemnej garáži. Cenu za parkovanie nemusíte zaplatiť ihneď v plnej výške. Na začiatok stačí uhradiť jednorazový poplatok a podpísať zmluvu o budúcej zmluve. Zvyšok sumy zaplatíte až o rok. To sa predsa oplatí, čo poviete?

Stavba napreduje a blíži sa ku svojej kolaudácii
Stavba napreduje a blíži sa ku svojej kolaudácii / Zdroj: Kubániho dvory

Viac na www.kubanihodvory.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kubániho dvory
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM